Kontakt eventkoordinatorer:
Andreas Stentebjerg Frederiksen
event@horne-fs.dk


 
 
 

Liverpool Way Football Camp

*VIGTIGT - Udsættelse af Liverpool Way Football Camp 2020*

Kære tilmeldte til Liverpool Way Football Camp 2020.

COVID-19 påvirker os alle - Det stadig stigende smittetal i både ind- og udland har haft store konsekvenser for afviklingen af Liverpool Way Football Camp 2020.

Det er ikke længere muligt at få de engelske trænere til Danmark i efterårsferien. Vi er utrolig kede af situationen, da det indtil for få dage siden kunne lade sig gøre at afholde campen efter planen.

Liverpool Way Football Camp bliver derfor udsat til d. 30., 31., juli og 1. august 2021. Det er desværre en beslutning, som er nødvendig set i lyset af den seneste udvikling i samfundet.

Vi beklager mange gange ulejligheden, og vi håber, at I har forståelse for situationen.

Tilmelding til Liverpool Way Football Camp 2021 den 30., 31. juli og 1. august kan ske via www.ticketmaster.dk samt event@horne-fs.dk.

YOU NEVER WALK ALONE!

De bedste hilsner

Liverpool Way Football Camp / Horne FS Fodbold

For 11. gang er Horne FS Fodbold klar til at afvikle denne helt unikke Fodbold Camp, hvor Liverpool-Legender, suppleret af andre trænere, vil indtage Egsfield Ground.

Campen finder sted i dagene den 30. – 31. juli & 1. august 2021 og er for børn og unge, drenge og piger i alderen 7 - 17 år.

Interessen for deltagelse på denne Camp ver meget stor, da det er en enestående chance for børn og unge at blive trænet af nogle af Liverpools koryfæer.
Horne FS Fodbold - 5600 Faaborg